sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două titluri balcanice pentru luptătoarele din Craiova

Sportivele care practică luptele la cluburile de profil din Craiova au reușit să urce pe podiumul balcanic în Slovenia, la Campionatul Balcanic de Cadeți și Juniori III, care a avut loc zilele trecute.

Eleva lui Valentin Boboșca, Ana Maria Cristescu (LPS P. Trișcu) și-a păstrat titlul balcanic la juniori 3, categoria 44 de kg, performanță pe care a înregistrat-o și anul trecut. Luptătoarea a mai obținut anul acesta și un bronz la cadeți, în limitele categoriei 46 kg. Cealaltă medalie de aur a ajuns la Roxana Capezan, care se află în dublă legitimare CSM Craiova – CSM Drobeta, aceasta devenind campioană balcanică de cadeți la categoria 65 de kg, după ce și-a învins toate adversarele în drumul spre medalia de aur.

Aproape de o performanță similară a fost și Adina Irimia, de la CSM Craiova, dar aceasta a cedat în finala categoriei de 70 de kg, cucerind în cele din urmă medalia de argint și titlul de vicecampioană balcanică de cadeți. Încă o medalie de argint a fost cucerită de Simona Zidaru, luptătoare de la LPS Petrache Trișcu, care s-a clasat pe locul secund la 60 de kg – cadeți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luptătoarele care au urcat pe podium în Slovenia sunt pregătite de antrenorii Valentin Boboșca, frații Marius și Aurel Cimpoeru, Petre Banciu și Marin Dobrescu.

Politica