joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova – Slavia Praga se joacă sigur pe noua arenă Oblemenco

După săptămâni de incertitudine în privința recepției noului stadion din Craiova de către autoritățile locale responsabile de administrarea lui, se pare că toată birocrația a fost îndeplinită la începutul acestei săptămâni și CSU Craiova va putea disputa primul meci pe moderna arenă așa cum se anunțase în urmă cu ceva timp pe site-ul oficial al clubului oltean.

Formația lui Mangia va întâlni astfel vineri, de la ora 20.00, echipa cehă Slavia Praga într-un amical special organizat pentru a inaugura stadionul de 60 de milioane de euro construit într-un final la Craiova, după mai multe amânări ale termenelor limită. Slavia Praga este una dintre formațiile puternice ale campionatului Cehiei, care se bate la primele locuri în clasament. În prezent, formația cehă este pe locul trei în ierarhia primei ligi.

Altfel, înaintea partidei cu Slavia Praga, va exista şi un spectacol la care vor lua parte mai multe personalităţi, printre care Mihai Bobonete, Tudor Gheorghe, Cristi Minculescu şi Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

15 lei, cel mai ieftin bilet la amicalul cu Praga

Pentru a avea acces pe noul stadion la primul meci al celor de la CSU, suporterii vor putea să își achiziționeze bilete începând de astăzi la casele de bilete ale Sălii Polivalente în Craiova și de asemenea se pot cumpăra tichete de la partenerii clubului craiovean de la toate locațiile din țară (vezi detalii pe csuc.ro). Programul caselor este miercuri și joi între orele 10 și 21, iar vineri de la ora 10 până la ora 18.30, atunci când va începe evenimentul de inaugurare. Cel mai ieftin bilet pentru acest meci costă 15 lei la peluze, în timp ce cel mai scump este la Tribuna VIP – 100 RON. La tribuna I pentru un bilet craiovenii vor trebui să scoată din buzunare 40 de lei, iar pentru accesul la tribuna II – 30 de lei.

Altfel, clubul a decis ca abonații la meciurile lui CSU Craiova să poată intra fără costuri suplimentare la meciul de inaugurare cu Slavia Praga.

Politica