vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Hadar au pierdut în prelungiri la Pitești

Meci încheiat cu peste 200 de puncte între BCMU Pitești și SCM Craiova în cadrul etapei a IV-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Întâlnirea spectaculoasă a avut loc luni seara în Sala Sporturilor din Pitești, iar învingătoare a ieșit echipa gazdă la finalul partidei. Piteștenii s-au impus în cele din urmă cu 122-112, după ce a fost nevoie de prelungiri pentru determinarea echipei câștigătoare. În primele două sferturi, echipa gazdă a dominat jocul și a condus cu 26-23 după primul parțial, apoi și-a mărit ecartul în sfertul doi pe care l-a câștigat cu 25-19. Revenirea craiovenilor a avut loc în al treilea sfert, în care echipa lui Rami Hadar s-a dezlănțuit trecând la conducerea partidei după ce a marcat 30 de puncte, iar piteștenii doar 19 în acest parțial.

Finalul timpului regulamentar a găsit ambele echipe la egalitate, 97-97, așa că meciul a trebuit să meargă în prelungiri pentru a stabili învingătoarea. Aici gazdele nu au mai lăsat garda jos și s-au impus cu 25-15, păstrând victoria acasă. SCM Craiova are acum două victorii și două eșecuri în campionat și deține șase puncte în clasament, urmând ca în viitoarea etapă să întâlnească pe teren propriu CSM Steaua București, pe data de 5 noiembrie. În partida de la Pitești, echipa craioveană a folosit următorii jucători: Vîrnă (6 p.), Martinic (25 p.), Siriscevic (20 p.), Aleksandrov (24 p.), Samuels (20 p.), Orbeanu (4 p.), Paasoja, Bercean, Kikos.
Voleibaliștii evoluează azi la Zalău
Băieții pregătiți de Dan Pascu au parte de o etapă intermediară și în această săptămână, întâlnind astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, ACS Volei Municipal Zalău. Voleibaliștii craioveni au o rivalitate aparte cu echipa din Zalău, confruntările dintre cele două formații fiind întotdeauna unele aprinse, dar într-un mod pozitiv, care le motivează să arate un volei frumos pe parchet. SCM Craiova nu a început campionatul foarte bine, având doar trei victorii după primele cinci etape și are nevoie de puncte de la orice partidă. Volei Municipal Zalău stă puțin mai bine la acest capitol înregistrând patru succese, dar unul dintre acestea în cinci seturi. Cu siguranță niciuna dintre echipe nu va renunța ușor la victorie, anunțându-se o dispută interesantă și echilibrată.
Cosmin LENGYEL-IONESCU

Politica