vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi polițiști de la Rutieră au luat cafteală de la un derbedeu

Nu au ripostat așa cum au făcut colegii lor în celebrul caz ,,Boureanu”, ci s-au lăsat umiliți de un derbedeu. Doi subofițeri de la Biroul Poliţiei Rutiere din Drobeta Turnu Severin au fost bătuți în timpul serviciului de un bărbat recalcitrant pasager din dreapta într-un autoturism oprit la control.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., pe strada Orly din municipiul Drobeta Turnu Severin. Cei doi agenţi de poliţie au oprit la control un autoturism, moment în care au sesizat că bărbatul care se afla la volanul maşinii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant atunci când oamenii legii i-au atras atenţia că nu purta centura de siguranţă şi au încercat să-l legitimeze. A coborât din autoturism şi i-a lovit pe cei doi agenţi de poliţie cu pumnul. Un polițist a reuşit să se ferească de lovitură. Celălalt a fost lovit în zona ochiului, fiindu-i sparţi şi ochelarii de vedere. Agresorul a fost reţinut şi este cercetat acum de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,În noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c. doi agenţi de poliţie rutieră în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin au oprit în trafic un autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În autoturism se mai afla, în calitate de pasager, o persoană şi întrucât nu purta centura de siguranţă s-a încercat legitimarea acesteia de către cei doi agenţi de poliţie. Pasageul a devenit recalcitrant, moment în care le-a aplicat o lovitură cu pumnul celor doi agenţi de poliţie. Persoanele vătămate au suferit vătămări, stabilindu-se că necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a precizat Gheorghe Ciocan, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. În cauză s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj.

(foto arhivă)

Politica