marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toamna se numără bobocii

Odata început sezonul de toamnă, știm cu toții că se numără bobocii. Și cum nimic nu este mai frumos decât eterna grație a tinerilor, vă invităm să participați la evenimentele BALUL BOBOCILOR 2017 din această săptămână.

Echipa Royal Models a dat startul sezonului de baluri la Filiași, unde s-a desfășurat Balul Bobocilor – Liceul Tehnologic “Dimitrie Filișanu”, participând peste 800 de persoane. Atmosfera a fost pe măsura aeptărilor, iar cei din trupa “Noaptea Târziu” au încheiat spectacolul făcând un show de poveste chiar în curtea liceului.

Sezonul balurilor a continuat săptămâna trecută, în seara zilei de 19 octombrie, în jurul orei 18.00, când sute de boboci din Liceul „Voltaire” aşteptau cu nerăbdare, în faţa Casei de Cultură a Studenților din Craiova, începerea balului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spectacolul a debutat prin a face publicului cunoştinţă cu participanţii concursului. Aspiranții la titlul de Miss și Mister și-au ținut în frâu emoțiile și au trecut cu brio de cele 3 probe ale concursului printre ţipetele şi aplauzele puternice ale susținătorilor din public, care îi încurajau.

Concursul a fost presărat și cu câteva momente artistice, care au destins atmosfera plină de emoție și nerăbdare. Balul s-a încheiat cu desemnarea Miss şi Mister Boboc 2017. Câștigătorii au fost premiați și felicitați, urmând să poarte titlul de Miss și Mister timp de un an de zile.

Miercuri 25 octombrie 2017 am schimbat iar locația și ne-am îndreptat spre Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Băilești, unde a continuat tradiția evenimentului organizat de Royal Models Agency. Anul acesta cei prezenti au fost încântați atât sonor, cu noile sale hit-uri, cât și vizual de către artistul Speak. Sala Casei de Cultură ”Amza Pellea” a fost neîncăpătoare ca în fiecare an, iar tinerii liceeni s-au bucurat împreună cu prietenii și dascălii lor de un eveniment de excepție.

Joi 26 octombrie 2017, echipa Royal Models Agency va fi prezentă simultan în două orașe: Craiova și Dr. Tr. Severin unde pune în scenă MEDI BAL 2017 – UMF Craiova și Balul Bobocilor 2017 – Colegiul Național “Traian” din Dr. Tr. Severin.

Balul studenților mediciniști se anunță, ca în fiecare an, a fi foarte interesant. Anul acesta publicul va fi încântat de zeițe și zei, tema balului fiind Grecia Antică. Fiecare dintre participanți va reprezenta un zeu sau o zeiță, captând atenția tuturor prin costumații inedite și frumusețe. Totuși, pentru a puncta faptul că publicul privește actualii studenți la Medicină, deci viitori medici, a doua probă este cea a halatului de medic și continuă cu alte 2 probe surpriză pentru spectatori. La sfârșit, ca să ieșim un pic din atmosfera incendiară a spectacolului, și ca suspansul să fie și mai mare în așteptarea desemnării câștigătorilor, luăm o pauză, fredonând versurile lui Maximilian. Seara se va încheia cu un After Party la Club “ONE” unde toți cei prezenți la eveniment vor putea sărbători până la orele dimineții reușita unui eveniment gradios.

afis-medicina

La Dr. Tr. Severin bobocii Colegiului Național “Traian” au așteptat acest eveniment încă din prima zi de școală, dovada fiind faptul că toate biletele s-au vândut de acum 2 săptămâni. Cu siguranță în sala de spectacol a Palatului Cultural “Theodor Costescu” va fi o atmosferă de prospețime și vacanță către paradis prin tema aleasă: “Passport to Paradise”, pentru cei ce vor privi și susține participantele la concursul de Miss. Și pentru că vocea poporului este foarte importantă, se așteaptă ca aceștia să interpreteze toate piesele din concertul susținut de artistul Mihail și la sfârșit să emoționeze prin aplauze câștigătoarea serii.

afis-severin

Vă invităm la o săptămână plina de grație, eleganță, frumusețe, exuberanță dar și la cele mai bune concerte susținute de artiștii momentului și așteptăm evenimentele de săptămâna viitoare, ce se anunță la fel de spectaculoase, așa cum ne-au obișnut cei de la Royal Models Agency.

Politica