joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ședințele Consiliului Local Târgu Jiu, transmise în direct pe internet

Ședințele Consiliului Local Târgu Jiu vor fi transmise în direct pe internet. Acest lucru va fi posibil chiar din luna curentă, sistemul necesar pentru acest lucru costând nu mai puțin de 10.000 de lei.

 

Banii pentru aparatură au fost alocați din bugetul local, târgujienii având acum posibilitatea să urmărească ședințele ordinare, on-line, pe site-ul www.targujiu.ro.

Primăria Municipiului Târgu Jiu vă aduce la cunoștință că începând cu luna octombrie, Ședințele Publice Ordinare ale Consiliului Local vor fi transmise live. Toate persoanele care doresc să urmărească Ședințele Consiliului Local pot accesa site-ul www.targujiu.ro. Echipamentul folosit în acest scop constă într-un convertor pentru lentile wide și un encoder portabil video WIRELESS HDMI în valoare de 1.590 euro. Bugetul alocat de către administrația locală pentru această achiziție este de 10.000 de lei. Ședințele Publice Ordinare ale Consiliului Local se desfășoara lunar, în ultima zi de luni”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova. Deși ședințele extraordinare, cele de îndată și ședințele comisiilor de specialitate au tot un caracter public, acestea nu vor fi transmise pe internet.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica