miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU e în optimile Cupei

Sepsi nu a fost un obstacol în drumul formației oltene spre finala Cupei României. CSU Craiova a trecut marți seara de echipa din Sfântu Gheorghe de o manieră lejeră, cu scorul de 2-0. Primul gol craiovean a venit din piciorul lui Mitriță (27), care a păcălit apărarea gazdelor și a înscris din interiorul careului.

Cu un avantaj minim pe tabelă, gruparea olteană a controlat meciul în cea mai mare parte a lui, iar în finalul partidei, ecartul avea să fie majorat prin intrarea lui Băluță. Căpitanul craiovenilor a stabilit scorul final tot cu o reluare din interiorul careului advers cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar. În minutul 90, pe teren și-a făcut apariția și juniorul, de 17 ani, Valentin Mihăilă, care a debutat astfel pentru echipa de seniori de la CSU Craiova.

„Am făcut unele erori din punct de vedere tehnic, trebuie să ne îmbunătățim acest capitol, nu a fost un meci foarte frumos, dar suntem bucuroși că ne-am calificat. În privința schimbărilor, am introdus în teren echipa pe care am considerat-o cea mai bună în acel moment. Mitriță avea nevoie să joace, pentru că a fost suspendat câteva meciuri și a avut și o problemă medicală, dar el poate să facă mult mai mult decât a realizat astăzi. Era foarte important să nu ne gândim la meciul de duminică, cu FCSB, și să rămânem concentrați asupra celui din seara asta (n.r. – marți).“, a declarat antrenorul craiovenilor, Devis Mangia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În următorea partidă de campionat, CSU Craiova va întâlni FCSB duminică pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, de la ora 20.45. Inițial, oficialii echipei craiovene anunțaseră inaugurarea noii arene din Craiova prin această dispută cu gruparea antrenată de Emil Dică, dar se pare că birocrația a încurcat planurile conducerii lui CSU, iar primul meci pe noul Ion Oblemenco se va juca mai târziu.

 

Sepsi OSK – CSU Craiova 0-2 (0-1)
Stadionul Tineretului din Brașov
Marcatori: Mitriță (27), Băluță (88)
Sepsi OSK: Niczuly – M. Burlacu, Oros, Dima, Dumbravă – Petrovikj, Mitra (87′ Veress) – Papsys, Cl. Herea (69′ Astafei), Huiban (63′ P. Petre) – Nikolic.
Antrenor: Valentin Suciu.
CSU Craiova: Calancea – Datkovic, Spahija, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Screciu (90′ Mihăilă), Briceag – Mitriţă (78′ Gustavo), A. Burlacu, Roman (69′ Băluţă).
Antrenor. Devis Mangia.
Cartonașe galbene: Mitra, Papsys, Dima.
Au arbitrat: Andrei Chivulete – Sebastian Stoianov, Florin Păunescu.

Politica