joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut după ce și-a șantajat fosta iubită cu poze compromițătoare

Un tânăr de 18 ani, din Bumbești Jiu, a ajuns în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de șantaj. Gorjeanul este acuzat că și-a șantajat fosta iubită, căreia i-ar fi cerut 400 de lei pentru a nu posta pe o rețe de socializare poze în care aceasta apare îmbrăcată sumar. Cea care a anunțat oamenii legii este chiar tânăra, o adolescentă de 17 ani din Tismana.

Pentru a proba cele spuse de fata de 17 ani, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, sub supravegherea procurorului de caz și în colaborare cu lucrători din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a tânărului din orașul Bumbești Jiu. Din declarația victimei, aceasta ar fi fost șantajată mai multe zile la rând.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o tânără, de 17 ani, din orașul Tismana, despre faptul că, în ultimele trei zile, ar fi fost șantajată de fostul său prieten, de 18 ani, din orașul Bumbești Jiu, constând în aceea că, după terminarea relației, tânărul ar fi amenințat-o că va posta pe o rețea de socializare, fotografii în care ea apare îmbrăcată sumar, determinând-o în acest fel, să-i remită 400 de lei, pentru a renunţa la acţiunea sa. Cel în cauză a fost imobilizat și încătușat de polițiști, imediat după ce a primit suma, de la persoana vătămată, ulterior fiind reținut”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ion Lazăr. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de șantaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica