vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii vor să meargă mai departe în Cupă

Formația olteană a picat la tragerea la sorți pentru 16-imile Cupei României împotriva nou promovatei în Liga I Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, partida urmând să aibă loc într-o singură manșă astăzi, de la ora 20.30, la Brașov. CSU Craiova a mai întâlnit în această toamnă gruparea din Sfântu Gheorghe, tot pe stadionul de sub Tâmpa, și atunci a reușit o victorie destul de anevoioasă, cu 3-2, după ce a fost egalată de două ori de Sepsi pe fondul unor greșeli în defensivă. De această dată însă, antrenorul oltenilor, Devis Mangia, nu mai vrea să se repete aceleași erori, iar victoria să vină într-un mod mai sigur pentru că unul dintre obiectivele lui CSU Craiova în acest sezon este și câștigarea Cupei României.

Aducându-ne aminte de meciul pe care l-am jucat cu Sepsi în campionat ne poate ajuta să pregătim mai bine întâlnirea cu ei din Cupă. Cupa României este pentru noi un obiectiv important, cu siguranță că voi pune în teren echipa cea mai pregătită la momentul jocului. Sper să continuăm victoriile în deplasare. Important este să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut în partida de campionat, trebuie să fim mai atenți.”, a declarat Devis Mangia despre partida care va avea loc în această seară.

Jucătorii se așteaptă la o partidă dificilă cu Sepsi

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fotbaliștii lui Mangia sunt motivați să ajungă cât mai departe în această ediție a Cupei României și își doresc aducerea unui trofeu în Bănie. Pentru asta e nevoie de o primă victorie în 16-imile competiției eliminatorii la Brașov contra lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pe care jucătorii craioveni o văd drept un adversar ce poate pune probleme.

Va fi un meci greu acolo, cum a fost și în campionat. Trebuie să fim atenți ca să putem câștiga. Cupa e un obiectiv de-al nostru, anul trecut am ajuns în semifinale, dar vreau în sezonul acesta să ajungem în finală”, a declarat brazilianul Gustavo, care a marcat unul dintre golurile CSU în disputa cu Sepsi din campionat.

O să fie un meci dificil, Sepsi ne-a pus probleme în meciul din campionat. Noi pregătim meciul la victorie și cred că ar fi vremea să aducem un trofeu orașului. Sezonul trecut am ajuns până în semifinale și am pierdut. Acum vrem să fim în finală și aducem Cupa acasă”, a fost și părerea lui Screciu.

PROGRAM 16-IMI CUPA ROMÂNIEI

Marți 24 oct,

ora 16:00, Fotbal Club Argeş – ACSM Politehnica Iaşi (Digi Sport, Telekom Sport)

ora 18:00, ACS Petrolul 52 – CS Mioveni (Digi Sport, Telekom Sport)

ora 19:00, AS FC Universitatea Cluj – CS Ştiinţa Miroslava (Digi Sport, Telekom Sport)

ora 20:30, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Club Sportiv U Craiova SA (Pro X)

Miercuri 25 oct,

ora 14:00, AFC Hermannstadt – SC FC Voluntari SA (Digi Sport, Telekom Sport)

ora 14:30, CS Afumaţi – AFC UTA Arad

ora 14:30, AFC Unirea 04 Slobozia – AFC ASA 2013 Târgu Mureş

ora 14:30, ACS FC Academica Clinceni – AFC Chindia Târgovişte

ora 14:30, FC Metaloglobus Bucureşti – CS Gaz Metan Mediaş

ora 14:30, ACS Dacia Unirea Brăila – ASC Juventus Bucureşti

ora 14:30, CSM Școlar Reșița – SC FC Viitorul SA

ora 16:00, CS Concordia Chiajna – AFC Astra (Digi Sport, Telekom Sport)

ora 18:00, ACS ASU Politehnica Timișoara – ACS Poli Timişoara (Digi Sport, Telekom Sport)

ora 20:30, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca – SC Fotbal Club FCSB SA (Pro X)

Joi 26 oct,

ora 18:00, AFC Botoşani – FC CFR 1907 Cluj SA (Digi Sport, Telekom Sport)

ora 21:00, CS Aerostar Bacău – SC Dinamo 1948 SA (Digi Sport, Telekom Sport)

Politica