vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăra de 18 ani, rănită în accidentul de la Balş, a murit la un spital din Capitală

Alessandra Lăţan, tânăra în vârstă de 18 ani din Balş care, în urmă cu două săptămâni, a fost rănită într-un accident rutier petrecut în localitate, a murit, miercuri, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, unde era internată.

Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că tânăra a decedat, schimbându-se şi încadrarea în dosarul de cercetare penală din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Alessandra Lăţan, a ajuns la spital, în seara de 7 octombrie, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o altă mașină, care ieșea din parcarea unui supermarket, în Balș, și apoi a fost proiectată într-o autoplatformă care circula din sensul opus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind dificil din cauza faptului că autoturismul era răsturnat pe o parte.

Alessandra a fost preluată, inconștiență, de echipajele medicale și transportată la Spitalul Balș. De acolo ea a fost transferată la Spitalul Craiova, apoi la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, unde miercuri a murit.

 

Politica