vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mobilier nou pentru școlile și grădinițele din Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu a cumpărat mobilier școlar pentru nouă unități de învățământ din localitate. Valoarea totală a investiției este de 98.500 de lei și include catedre, pătuțuri pentru grădinițele cu program prelungit, bănci pentru elevi și scaune.

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Târgu Jiu, mobilierul școlar achiziționat va ajunge atât la școli cât și la grădinițe.

Au fost cumpărate 11 catedre, în valoare de 3.010,7 lei inclusiv TVA, care au fost distribuite către: Școala Gimnazială Al. Ștefulescu și Școala Gimnazială C-tin Săvoiu. Către Grădinița nr. 1 au fost furnizate 63 de pătuțuri stivuibile cu saltea, în valoare de 9.890,79 lei inclusiv TVA. Colegiului Tehnic Gheorghe Magheru i-au fost furnizate 120 de pupitre individuale. Alte patru unități de învățământ din oraș au fost dotate cu 320 de pupitre individuale, valoarea totală a acestora fiind de 47.647,6 lei inclusiv TVA. De asemenea către Colegiul Auto Traian Vuia și Liceul cu Program Sportiv au fost furnizate 120 de pupitre duble, al căror cost a fost de 16.564,8 lei inclusiv TVA. Școlilor Gimnaziale Gheorghe Tătărăscu, C-tin Săvoiu și Alexandru Ștefulescu le-au fost livrate câte 30 de seturi constând în bancă și scaun, concepute pentru elevii clasei 0, costul acestora fiind de 21.312,9 lei inclusiv TVA. Totodată șapte unități de învățământ vor fi dotate cu scaune în valoare de 39.900 de lei fără TVA”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Ana Maria Ianc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica