joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Formația lui Mangia merge la Chiajna să lege a treia victorie “afară”

CSU Craiova are deja două victorii la rând în deplasare și tânjește și după a treia, care ar putea veni dacă elevii lui Mangia se vor impune în partida de azi de pe terenul Concordiei Chiajna, începând cu ora 20.45. Antrenorul italian nu se va putea baza pe Rossi și Mitriță la Chiajna, iar cu semne de întrebare este și Zlatinski, asta făcând misiunea lui Mangia una și mai dificilă pe terenul echipei ilfovene. Tehnicianul Craiovei speră însă că echipa sa va gestiona bine meciul și își va pune în valoare calitățile pentru a putea obține încă un succes.

Concordia este una dintre echipele în formă ale campionatului, a avut patru victorii consecutive. Este un meci important și complicat. Trebuie să fim foarte atenți și să ne punem în valoare calitățile. Mie îmi place să jucăm pe un teren cu iarbă naturală, dar în cazul acesta nu se poate, este un teren artificial și trebuie să ne adaptăm. Pentru meciul de la Chiajna, Rossi nu este disponibil, este accidentat, Zlatinski este incert și Mitriță este suspendat, ne va fi greu, dar trebuie să facem o evaluare corectă a jucătorilor care vor evolua. Cu o victorie ne-am putea apropia de locul întâi, dar în momentul acesta nu mă interesează clasamentul, ci să dăm maximum în meciul cu Chiajna“, a declarat Devis Mangia.

Gustavo și Screciu cer concentrare din partea echipei

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi jucători prezenți la conferința de presă carea prefațat întâlnirea de azi, de la Chiajna, sunt de părere că e nevoie de o concentrare mare din partea echipei în această seară pentru a-și îndeplini obiectivul: câștigarea celor trei puncte.

Chiajna vine după o serie de victorii și trebuie să mergem acolo foarte concentrați și atenți, ca să facem un meci bun. Nu mă gândesc la titlu, trebuie să pregătim fiecare meci, iar acum vine cel de la Chiajna. Sunt fericit că am șase goluri marcate și am mai spus-o că este meritul întregii echipe“, a declarat Gustavo.

Ne așteaptă un meci foarte greu, Chiajna este în formă bună, dar noi trebuie să încercăm să ne facem jocul și să ne impunem. E o presiune în plus pe noi, pentru că toată lumea ne vede luptând pentru titlu, dar încercăm să ne facem treaba cât mai bine și să strângem cât mai multe puncte“, a afirmat și Screciu.

Politica