joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comunicat VREAU SĂ CÂNT

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017, Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” organizează cea de-a XIII-a ediţie a Festivalulului-Concurs Naţional de Interpretare Muzicală ,,VREAU SĂ CÂNT!”, în sala ,,Aula Buia” a Facultăţii de Agronomie. Festivalul se adresează copiilor şi adolescenţilor din toată ţara şi este structurat pe două secţiuni, muzică uşoară şi muzică populară, fiecare secţiune având la rândul ei 4 categorii de vârstă: 6- 9 ani, 10-13 ani, 14-17 ani şi peste 18 ani.

Juriul Concursului este format din Renata Vari, Soprană Opera Română Craiova; Elmira Sebat, Conf. univ. dr. în cadrul Departamentului de Arte al Facultăţii de Litere; Angela Rusu-Cheiţă, prof. şcoala Terraveda şi interpret de muzică populară.

Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda premii în bani: 400 de lei pentru locul I, 300 de lei pentru locul al II-lea şi 200 de lei pentru locul al III-lea. Anul acesta, datorită numărului mare de participanţi, juriul împreună cu organizatorii au decis acordarea unor menţiuni. De asemenea, toti concurenţii vor primi diplomă de participare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anul acesta Festivalul-Concurs Naţional de Interpretare Muzicală VREAU SĂ CÂNT se bucură de participarea a 88 de concurenţi.

Politica