joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni

Un bărbat din Severin a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 10.10.2017, ora 06:40, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Gheorghe Șincai, nu a acordat prioritate de trecere pietonului în vârstă de 38 de ani, din aceeaşi localitate, ce se afla angajat în traversarea regulamentară a Bulevardului Tudor Vladimirescu, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale. Conducătorul auto posedă permis de conducere corespunzător autovehiculului condus și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Politica