miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Satelitul a pierdut cu Deva

Echipa a doua a CSU Craiova a disputat, marți, o etapă intermediară în cadrul campionatului Ligii a III-a, seria a 4-a. Formația antrenată de Corneliu Papură a primit vizita echipei Cetate Deva, care s-a impus în Bănie cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat în finalul primei reprize de către Robert Cristian (42).

Am greșit prea mult fără presiune, dar totuși să nu uităm că jucăm cu niște juniori. Astăzi (n.r marți) au intrat destul de relaxați pe teren, dar eu nu cred că meritam să pierdem pentru că ne-am creat ocazii importante.”, a declarat antrenorul satelitului CSU Craiova, Corneliu Papură.

Tehnicianul echipei secunde a folosit următoarea echipă în duelul cu Cetate Deva: Dică – Trocan, Ion, Hreniuc, Petre – Țoiu (’55, Dinu) – Frăsineanu (’80, Moldovan) Enache, Buzan, Iuga – Al. Popescu. CSU Craiova II se află după acest meci tot pe locul secund în clasamentul seriei a 4-a, cu 14 puncte în cont, iar în următoare etapă va întâlni liderul seriei ACS Șirineasa. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 15.00 la Petroșani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica