vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Motru, cea mai ieftină gigacalorie din țară

Autoritățile locale din Motru au dat asigurări, că UATAA va porni căldura pentru locuitori. Și anul acesta, prețul gigacaloriei de la UATAA este cel mai mic din România, după cum a menționat viceprimarul urbei, Cosmin Morega.

Motrenii vor avea căldură, cel mai probabil, de săptămâna viitoare.

Consiliul Local Motru a mentinut prețul gigacaloriei la 160 de lei pentru populație, exact ca și anul trecut, fiind cel mai mic preț din țară. Tot Consiliul Local Motru a decis ca în perioada 4-20 octombrie să aibă loc revizia pentru remedierea avariilor pe magistrală și în alte zone, după care să fie pornită centrala pentru furnizarea agentului termic și a apei calde”, a declarat Morega.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viceprimarul a tras un semnal de alarmă și cu privire la datoriile cetățenilor.

Toată lumea, cetățenii, asociațiile de proprietari trebuie să înțeleagă că este necesară achitarea datoriilor restante pentru agentul termic și apă caldă. Un număr de aproximativ șapte asociații au reușit să își mențină debitul la nivelul anului 2016, iar la celelalte (10), însumate, s-a mărit debitul fața de 2016 cu aproximativ 200.000 lei. Un apartament cu 2 camere va plăti pentru apă caldă +agent termic-în Motru-224 Ron/lună, iar în Cluj-380, Bucuresti -440 la care se adaugă și o subvenție de peste 20%. Ar fi mare păcat ca noi, cetățenii, având în zonă carierele, să fim cei care contribuim la închiderea acestei unități. Trebuie sa conștientizăm că orice serviciu trebuie sa fie si achitate, mai ales că există posibilitatea achitării eșalonat”, a încheiat viceprimarul orașului Motru.

Politica