miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbal feminin/ Început modest pentru severinence

Învinsă cu 7-0 în prima etapă, ACS Atletic Drobeta a pierdut cu 4-1 meciul disputat, în deplasare, cu Independența II Baia Mare.

După eșecul drastic suferit în deplasarea de la ACS Banat Girls Reșița, scor 0-7, fetele pregătite de Daniel Ispas s-au întors învinse și în Maramureș. Echipa-satelit a divizionarei secunde ACS Independența Baia Mare a condus cu 3-0 la pauză, iar în final s-a impus cu 4-1.

Singurul gol al oltencelor a fost izbutit de Roxana Safta. Pe 22 octombrie, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul Termo din Dr. Tr. Severin, severinencele, aflate pe ultimul loc în Seria Vest a Ligii a III-a la fotbal feminin, vor întâlni CFR II Timișoara. La Baia Mare, Atletic Drobeta a jucat în formula: Lavinia Sporea – Roxana Safta, Dara Bărzuică, Paula Usturoi, Sidonia Giuverdea – Olga Mocofan, Ionelia Matei, Alexandra Inoveanu, Lavinia Erceanu, Mădălina Giurcă – Cerasela Băluță, iar pe parcurs au mai intrat Daniela Condescu, Bianca Ungureanu, Olivia Drogea și Nicoleta Stoenică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În prima etapă am jucat cu cea mai puternică echipă din serie, apoi meciul cu CFF Oltenia nu s-a jucat, deoarece echipa din Craiova s-ar putea desființa, după care am avut o nouă deplasare grea, pe terenul unei echipe care are în lot multe jucătoare care evoluează și în liga secundă. Ne așteapată un nou joc dificil, cu CFR II Timișoara, saletitul unei echipe care joacă în Liga I”, a explicat antrenorul severinean Daniel Ispas.

Sâmbătă, de la ora 13:00, echipa sa va juca, în deplasare, cu Banat Girls Resița, în primul tur al Cupei României.

Clasament Liga a III-a, Seria Vest

1. Banat Girls Reșița 2 2 0 0 15-0 6

2. Indep. II Baia Mare 2 2 0 0 9-3 6

3. CFR II Timișoara 1 1 0 0 5-2 3

4. Venus Maramureș 2 0 0 2 4-10 0

5. Juventus Timișoara 1 0 0 1 0-8 0

6. Atletic Drobeta 2 0 0 2 1-11 0

Politica