vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salubritatea cumpără, în leasing, utilaje pentru modernizarea parcului auto

SC Salubritate Craiova SRL vrea să își modernizeze parcul auto de utilaje. Societatea a scos la licitație, un contract ce vizează achiziția în leasing, pentru 60 de luni, a șapte utilaje, pe trei loturi. Costul total estimat se ridică la circa 3,5 milioane de lei fără TVA.

SC Salubritate Craiova SRL a scos la licitație, în urmă cu câteva zile, un contract referitor la achiziționarea, în leasing financiar, pentru o perioadă de 60 de luni, a șapte utilaje noi, pentru modernizarea parcului auto.

Conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice, achiziția va fi împărțită pe trei loturi: automăturătoare cu buncăr, min 7 mc – 1 buc – lotul 1, autocompactoare 20-22 mc – 2 bucăți – lotul 2 și autoutilitară basculabilă 2 tone – 4 buc – lotul 3. Valoarea totală a contractului este de 3.458.000 de lei fără TVA, iar data limită de depunere a ofertelor este 13 noiembrie 2017.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Utilajele achiziționate ar urma să înclouiască tractoarele vechi și autoutilitarele depășite, necesare pentru acțiuni de salubrizare stradală și transportul deşeurilor menajere şi industriale de tip menajer, colectate de la populaţia şi agenții economici din Municipiul Craiova. În plus, automăturătoarele au în dotare și echipamente pentru îndepărtarea zăpezii.

SC Salubritate Craiova a emis și un comunicat de presă prin care a anunțat lansarea procedurii, cât și scopul său.

SC Salubritate Craiova SRL, în calitate de unic operator autorizat pentru colectarea și transportul deșeurilor din aria de delegare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Salubris Dolj, a inițiat procedurile pentru achiziționarea prin licitație deschisă în sistem leasing a unor utilaje, în vederea înlocuirii unor autospeciale existente în parcul auto aparținând societății. Potrivit anunțului 179603/07.10.2017, publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, achiziția se va desfășura pe trei loturi, în funcție de tipul de autovehicule solicitat, astfel: Lotul 1 – Achiziție automăturătoare cu buncăr de minim 7 mc-1 bucată, cu o valoare estimată de 910.000 lei, fără TVA; Lotul 2 – Achiziție autocompactoare 20-22 mc – 2 bucăți, cu o valoare estimată de 1,82 milioane lei, fără TVA; Lotul 3 – Achiziție autoutilitare basculabile 2 tone – 4 bucăți, cu o valoare estimată de 728.000 lei, fără TVA”, au transmis reprezentanții Salubrității.

Politica