joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei victorii pentru echipele de la SCM Craiova

Formațiile de volei și baschet au început și ele campionatul în acest weekend, iar echipele pregătite de Dan Pascu și Rami Hadar au reușit să își câștige primele meciuri.

Baschetbaliștii au consemnat un succes clar pe teren propriu împotriva Politehnicii Iași, pe care a întrecut-o cu scorul de 91-74 (30-17, 21-20, 25-18, 15-19), revenindu-și astfel puțin după cele două eșecuri din Cupa României cu BC Timișoara.

Am jucat foarte bine in cea mai mare parte, insa evoluţia noastră a avut suişuri şi coborâşuri. Pentru primul meci din campionat a fost o prestaţie bună. În unele momente a fost lăsată deoparte defensivă şi am primit coşuri foarte uşor. S-a întâmplat acest lucru şi pentru că jucătorii au vrut să mulţumească fanii.”, a declarat antrenorul echipei de baschet masculin a SCM Craiova, Rami Hadar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost un meci bun, competitiv. Am avut un start bun, am înscris aruncările, am făcut treabă bună în defensivă și de acolo ei nu au mai putut să revină în meci. Am reușit să îi ținem la 15 puncte și mă bucur de asta. Echipa arată bine. Din păcate nu ne-am calificat în Cupa României, dar vedem ce putem face în Liga Națională și vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri posibile. Avem mulți aruncători foarte buni. Avem și doi conducători de joc grozavi care pun în valoare aruncătorii”, a fost de părere și jucătorul Martin Paasoja, care a marcat 21 de puncte pentru Craiova în această partidă.

Banca tehnică a mizat pe următorii jucători în meciul cu Iași: Paasoja (21 p.), Samuels (16 p.), Martinic (15 p.), Siriscevic (19 p.), Novak (6 p.), Orbeanu (5 p.), Berceanu (2 p.), Watson (7 p.), Vîrnă, Kikos.

Băieții au câștigat la volei, iar fetele au pierdut

Echipa de volei masculin a clubului craiovean a început campionatul cu toate punctele din prima etapă, în care au întâlnit pe teren propriu nou promovata CSS 2 Baia Mare. Deși nu a fost un joc ușor, craiovenii au învins cu 3-0 (25-22, 25-19, 25-22), dar antrenorul Dan Pascu și-ar fi dorit o concentrare mai bună a jucătorilor săi, care ar fi trebuit să bată lejer contra băimărenilor.

Mă aşteptam să fie un meci greu, pentru că întodeauna un prim meci din campionat poate produce surprize. Chiar dacă diferenţa de valoare dintre cele două echipe era vizibilă, jucătorii mei au vrut să joace foarte bine. Sunt importante aceste trei puncte şi sper să ne concentrăm mai bine în partidele viitoare”, a declarat Dan Pascu, antrenorul voleibaliștilor de la SCM Craiova.

La fete, echipa de volei se află acum în eșalonul secund, dar se pare că nici aici nu bifează victorii. SCM Craiova a pierdut în deplasare de la CSU Politehnica Timișoara cu scorul de 3-0 (25-7, 25-8, 25-9).

Handbalistele lui Burcea rămân neînvinse

Fetele de la echipa de handbal au revenit în campionat cu un nou success după pauza competițională oferită de meciurile loturilor naționale. SCM Craiova a înregistrat a patra victorie consecutivă din acest campionat câștigând în deplasarea de la U Cluj. Craiovencele au obținut maximum de puncte de la Cluj Napoca după ce s-au impus la 9 goluri diferență, scor 28-19 (12-7), iar formația craioveană își menține astfel poziția secundă în clasament cu 12 puncte, la egalitate cu CSM București. Antrenorul Bogdan Burcea a folosit următoarele jucătoare în meciul de la U Cluj: Dumanska, Stanciu, Lung – Florianu (7 g.), Nikolic (7 g.), Vizitiu (3 g.), Trifunovic (2 g.), Țicu (2 g.), Pricopi (2 g.), Șelaru (2 g.), Elisei (1 g.), Tudor (1 g.), Klikovac (1 g.).

Politica