vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Transalpina, închisă. Cabanierii, foc și pară pe autorități

Vântul puternic și ceața densă țin Transalpina închisă, de la finele săptămânii trecute. Angajații Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, au acționat, ieri, cu patru utilaje și material antiderapant, condițiile meteo nefavorabile determinându-i să nu lase mașinile să tranziteze această șosea.

Stratul de zăpadă a ajuns la doi, trei centimetri și nu au fost înregistrate evenimente nedorite. Nemulțumirea a venit, însă, din rândul cabanierilor, mai ales că pentru Transfăgărășan nu au fost luate astfel de măsuri dure, cum le numește reprezentantul proprietarilor de pensiuni din Rânca, Constantin Pănescu.

Câteva autocare și microbuze împreună cu multe mașini mici au ajuns la Bâlea-Lac, la capătul Transfăgărășanului cu zăpadă de 20-25 cm, iar pe Transalpina s-a închis partea cea mai frumoasa a Transalpinei între amărâta de Rânca și Obârșia-Lotrului chiar dacă zăpada este sub jumătatea celei de pe Transfăgărășan. Aici trebuie să felicit pe doamna vicepreședinte al CJ Argeș, pe care am avut posibilitatea și onoarea să o cunosc personal și care ține la Transfăgărășan la fel de mult cât noi, cei din Rânca la un loc pentru Transalpina. Bineînțeles în aceeași măsură și drumarilor de la DN Argeș care au intervenit cu utilajele să deszăpezească tot drumul, nu ca la noi unde s-au scos utilajele pentru poze și filmări”, este mesajul lui Pănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica