vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Laptele, distribuit în școlile din Dolj. Contractul pentru corn, semnat în curând

Consiliul Județean Dolj a atribuit contractul ce vizează furnizarea și distribuirea de produse lactate în județul Dolj, pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de patru ore, pentru anul școlar 2017 – 2018. Distribuția produselor a început deja, din data de 4 octombrie. Contractul a fost câștigat de Dorna Lactate SA, care a oferit cel mai bun preț. Între timp, procedura pentru produsele de panificație este în perioada premergătoare semnării contractului.

Consiliul Județean Dolj a atribuit, la finele lunii septembrie, contractul pentru furnizarea de produse lactate în școli și grădinițe. Astfel, din cele două oferte depuse, Dorna Lactate SA a câștigat contractul, licitând o sumă mai mică cu circa 800.000 de lei. Valoarea totală finală a contractului este, așadar, de 6.618.375 de lei fără TVA, față de valoarea estimată inițial, de 7.468.031,25 de lei fără TVA.

Distribuirea produselor lactate în școlile și grădinițele din Dolj a început deja de săptămâna trecută, mai exact din data de 4 octombrie, iar de ele beneficiază 59.625 de copii, pe o perioadă totală de 167 de zile, conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Procedura pentru corn, semnată în curând

În ceea ce privește contractul pentru furnizarea și distribuirea de produse de panificație pentru școlile și grădinițele din Dolj, acesta este în perioada de așteptare, adică cea premergătoare semnării contractului. În caz că nu vor fi contestații privind câștigătorul, contractul ar urma să fie semnat în perioada următoare.

Cantitatea totală estimată de produse care urmează a fi livrată este de 9.957.375 (produse de panificație – cornuri sau batoane și produse derivate: covrigi simpli sau biscuiți uscați) în ambalaje de 80 g/unitate. Acest contract este estimat la 3.186.360 de lei fără TVA, iar la procedură s-au înscris cinci ofertanți: SC ACHIZIȚIE ȘI DEZVOLTARE SRL, SC CLICK TOP MANAGEMENT SRL, SC ISIS PAN SRL, LOGISTIC MEDIA POP ART SRL, DYNAMIC BUSINESS SERVICE SRL.

Politica