Olt, Oltenia, Politică

Fostul liberal Stana face muncă de partid la ALDE Olt, deşi nu are adeziune semnată

alde-foto

Cu semnarea adeziunii la ALDE în aer, după ce mai mulţi membri ai formaţiunii lui Tăriceanu de la Olt au vociferat faţă de venirea sa de la PNL acuzându-l că a fost colaborator al Securităţii, Dan Stana face deja munca de partid.

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că nu s-a „ţinut cont neapărat cont de hârtie”, Dan Stana desfăşurând munca de partid, în o serie de localităţi ale judeţului.

A venit, a venit, sigur! Omul se ocupă, şi-a luat localităţi, nu am ţinut neapărat cont de hârtie. Încă nu are adeziune, anunţam. Urmează, mai lăsăm lucrurile să vină pe făgaşul lor”, a afirmat Niţă.

Prim-vicepreşedintele PNL Olt, Dan Stana, a demisionat din partid, în luna septembrie, el urmând să se înscrie în ALDE, numirea sa în funcţia de director interimar al Regionalei Banat-Oltenia a CFR Marfă fiind hotărâtoare în luarea acestei decizii.

Venirea lui Stana în partidul lui Tăriceanu n-a fost văzută cu ochi buni chiar de membrii ALDE Piatra-Olt care s-au opus vehement. Aceştia l-au acuzat pe fostul liberal că a colaborat cu structurile fostei Securităţi, astfel că deocamdată Dan Stana nu a semnat adeziunea. Mai mult, conducerea ALDE Olt a anulat şi o conferinţă de presă în care urma să fie prezentată noua „achiziţie”.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE