joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul liberal Stana face muncă de partid la ALDE Olt, deşi nu are adeziune semnată

Cu semnarea adeziunii la ALDE în aer, după ce mai mulţi membri ai formaţiunii lui Tăriceanu de la Olt au vociferat faţă de venirea sa de la PNL acuzându-l că a fost colaborator al Securităţii, Dan Stana face deja munca de partid.

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că nu s-a „ţinut cont neapărat cont de hârtie”, Dan Stana desfăşurând munca de partid, în o serie de localităţi ale judeţului.

A venit, a venit, sigur! Omul se ocupă, şi-a luat localităţi, nu am ţinut neapărat cont de hârtie. Încă nu are adeziune, anunţam. Urmează, mai lăsăm lucrurile să vină pe făgaşul lor”, a afirmat Niţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prim-vicepreşedintele PNL Olt, Dan Stana, a demisionat din partid, în luna septembrie, el urmând să se înscrie în ALDE, numirea sa în funcţia de director interimar al Regionalei Banat-Oltenia a CFR Marfă fiind hotărâtoare în luarea acestei decizii.

Venirea lui Stana în partidul lui Tăriceanu n-a fost văzută cu ochi buni chiar de membrii ALDE Piatra-Olt care s-au opus vehement. Aceştia l-au acuzat pe fostul liberal că a colaborat cu structurile fostei Securităţi, astfel că deocamdată Dan Stana nu a semnat adeziunea. Mai mult, conducerea ALDE Olt a anulat şi o conferinţă de presă în care urma să fie prezentată noua „achiziţie”.

Politica