joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”IERBURILE” LA MARE CĂUTARE PRINTRE TINERII DIN CRAIOVA

În perioada 05 – 07 octombrie a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Frații Buzești” Craiova, destinate menținerii ordinii și siguranței publice, au depistat 4 persoane de sex masculin care dețineau în vederea consumului substanțe halucinogene interzise, astfel:

În data de 05.10.2017, în jurul orei 19.00, pe strada Caracal, în parcarea unui hypermarket situat vis-a-vis de Spitalul Militar Craiova, numitul S.G.C.T, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, avea asupra sa 4 pliculețe ce conțineau fragmente vegetale de culoare galben-olive, cu miros înțepător.

De asemenea, tot în aceeași zi, în jurul aceleași ore, dar pe strada Severinului, vis-a-vis de Hanul Craiovița, numitul N. I. M. , în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în localitatea Craiova, a fost depistat având asupra sa 3 pliculețe ce conțineau substanțe interzise. Fiind întrebați despre proveniența acestora, ambii au replicat că le-au achiziționat de la persoane necunoscute, în schimbul unei sume de bani, în vederea consumării acestora, prin amestecarea cu tutun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ziua de 06.10.2017, au fost depistate 2 persoane de sex masculin, una dintre acestea, pe strada Potelu, vis-a-vis de Parcul Nicolae Romanescu – zona ANL –urilor și anume, C.R. B. în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în localitatea Craiova, în timp ce avea asupra sa 2 pliculețe de substanțe psihotrope, iar cea de-a doua persoana, pe strada Caracal, în parcarea unui hypermarket situat vis-a-vis de Spitalul Militar Craiova, un tânăr în vârstă de 23 de ani, numitul S.M., care deținea 4 pliculețe ce conțineau fragmente vegetale. Scopul deținerii acestor produse etnobotanice, conform declarațiilor acestora, era acela de a le consuma și nu de a le vinde.

Au fost încheiate acte procedurale în acest sens, dosarele întocmite fiind înaintate către B.CC.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor, persoanele în cauză făcându-se vinovate pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova

Politica