vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova nu știe nici acum pe ce meleaguri se vor instrui salariații instituției

Primăria Municipiului Craiova a stabilit, cu firma care a câștigat licitația, câteva aspecte cu privire la cursurile de formare profesională adresate salariaților. Dacă despre perioadă, valoarea contractului și domeniile prevăzute în oferta tehnică s-au putut oferi informații, se pare că reprezentanții primăriei craiovene nu știu, încă, în ce localități urmează a se deplasa pentru instruire. 

Instruirea profesională a celor aproximativ 160 de salariați din cadrul Primăriei Craiova, se va face începând din această lună și până pe data de 9 decembrie, anul acesta. Deși au trecut deja cinci zile de când cursurile ar fi putut demara, reprezentanții instituției nu pot oferi date în ceea ce privește localitățile unde se va face școlarizarea.

Cursurile se vor desfășura în diverse localități din afara județului Dolj, stabilite de către prestator”, au precizat reprezentanții Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei Craiova. Conform acestei informări, instruirea nu va avea loc în județul Dolj. Primarul Mihail Genoiu  a spus, în cadrul unei conferințe de presă din vara acestui an (12 iulie a.c.), că această perfecționare a salariaților poate fi făcută și local. Deocamdată nu se realizează în plan local și rămâne de văzut, acum, pe ce meleaguri vor ajunge funcționarii craioveni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Peste 400.000 de lei

Legat de valoarea contractului încheiat cu prestatorul din Ploiești, suma plătită de autoritățile locale pentru instruirea personalului este de 379.200 de lei, sumă fără TVA. Salariații au fost selectați de la nivelul fiecărei structuri funcționale din cadrul Primăriei Craiova, urmând a fi atinse mai multe domenii de activitate.

Domeniile și tematicile sunt cele prevăzute în oferta tehnică, respectiv: comunicare și transparență decizională, dezvoltare personală, drept și legislație comunitară, gestionarea fondurilor europene, tehnologia informațiilor și telecomunicațiilor, management, politici și afaceri europene, resurse și politici publice”, se mai arată în informare.

Nici la munte, nici la mare, dar unde

Reamintim că prima procedură privind achiziţionarea pachetului de servicii de formare profesională a angajaţilor Primăriei Craiova s-a anulat, în vara acestui an. Edilul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, după o verificare a caietului de sarcini în care se specifica exact zona geografică unde să fie derulate aceste cursuri, respectiv Constanţa, Braşov sau Prahova, a decis, la vremea respectivă, anularea procedurii în cauză.

Politica