sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupa României/ Eliminați prematur

Școlar Reșița – Pandurii Târgu Jiu 2-2 (5-3 la 11 m)

CS Pandurii Târgu Jiu a fost eliminată din Cupa României de divizionara C CSM Școlar Reșița, care s-a impus cu 5-3, după executarea loviturilor de departajare.

Fără Adrian Iencsi, demis sâmbata trecută, după eșecul, din campionat, cu Olimpia Satu Mare, CS Pandurii nu s-a regăsit nici în Cupa României, cu Marcel Ploaie pe banca tehnică. Gorjenii au jucat, marți după-amiaza, în Valea Domanului, cu CSM Școlar Reșița, iar echipa pregătită de Roco Sandu și Lucian Dobre a început jocul mult mai determinată și, în minutul 5, Sebastian Velcotă a modificat tabela cu o lovitură de cap. Bucuria bănățenilor nu a durat însă decât câteva secunde, oaspeții egalând imediat, prin Gabriel Dodoi. CSM Școlar Reșița a mai ratat până la pauză câteva ocazii, iar partea a doua a jocului a dominat-o autoritar, fără însă să mai înscrie. S-a intrat în prelungiri, iar, în minutul 93, Fabian Himcinschi și-a readus echipa în avantaj. După doar 5 minute, Bogdan Dănăricu a egalat cu o execuție de finețe, iar calificarea s-a decis la loviturile de departajare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Olteanul Poiană a marcat golul calificării

Vlad Bujor, Bogdan Dănăricu și Daniel Lung au înscris pentru Pandurii, în timp ce Ciprian Rus a ratat, iar gazdele au marcat de fiecare dată, prin Alin Liuba, Laurențiu Breșneni, George Beloescu, Andrei Vaștag și Cristian Poiană, ultimul, fost jucător la Pandurii II Târgu Jiu. Astfel, CSM Reșița s-a calificat în șaisprezecimile de finală, unde speră să întâlnească CSU Craiova, pentru a participa la meciul care va inaugura noua arenă din Bănie.

A fost un joc extraordinar de frumos, disputat, pe care eu consider că l-am dominat, având o posesie mult mai bună decât echipa vizitatoare. A fost un joc pe care noi ne doream foarte mult să-l câștigăm. Trebuia să vină victoria, o victorie venită pe fondul unui joc bun. Băieții au jucat cu sufletul, au tras cât au putut! Cel mai mult după acest joc, ar trebui să ne bucure atitudinea jucătorilor noștri”, a declarat antrenorul secund al CSM-ului, Lucian Dobre.

În campionat, CS Pandurii va juca duminică, de la ora 15:30, la Șiria, cu UTA Arad, iar CSM Școlar Reșița va evolua tot acasă, sâmbătă, de la ora 15:00, cu Național Sebiș, în etapa 7 din seria 4 a Ligii a 3-a.

Politica