sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga 2, CS Pandurii Târgu Jiu/ Iencsi nu se aștepta la demitere

Încă de la instalarea sa pe banca tehnică a echipei Pandurii, Adrian Iencsi s-a contrat mereu cu Marin Condescu, în privința obiectivului.

Dacă fostul fundaș rapidist susținea că și-a propus să mențină echipa în Liga 2, președintele USMO declara, de fiecare dată, că nu ia în calcul decât promovarea. Cele două părți s-au despărțit sâmbătă, după ce Pandurii a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, scor 0-1 cu Olimpia Satu Mare.

Nu mă aşteptam la această decizie, din partea conducerii. Pentru echipa asta, salvarea ar fi să rămână în Liga 2. Are jucători tineri, pe care i-am folosit, am avut şi rezultate, dar e firesc să nu ai constanţă. Probabil că pretenţiile sunt mai mari din partea conducerii. Cum poţi să tragi la promovare? O echipă care îşi propune asta trebuie să fie deja creată, să facă pregătirea împreună, eu aşa consider. Dar cei din conducere, se pare, au o altă părere, şi atunci înţeleg schimbarea mea. Sper ca înlocuitorul meu să poată face acest lucru. Eu am venit să ajut, să muncesc. Și eu aş fi dorit să am o echipă gata făcută, dar am venit la Pandurii după ce se jucase deja prima etapă”, a declarat Iencsi. Tehnicianul a mai afirmat că ar fi avut nevoie de mai mult timp pentru a face din Pandurii o echipă competitivă, dar respectă hotărârea lui Condescu. “Preşedintele a fost supărat că nu am avut o evoluţie bună, iar dânsul a considerat că e mai bine să ne despărţim. Dacă asta crede că e cea mai bună soluţie, nu pot decât să fiu de acord. Vrea binele clubului. Și eu am făcut tot ce a depins de mine. Aveam încredere în echipă, pentru mine băieţii aceştia chiar sunt minunaţi. Eu zic că am dat totul, la antrenamente şi la jocuri, dar ştiţi foarte bine că în vară n-am avut o pregătire centralizată sau meciuri de verificare. Cred că era nevoie de timp şi răbdare pentru o echipă competitivă, din iarnă am fi arătat altfel. Sper din tot sufletul ca plecarea mea să fie cea mai bună soluţie, m-am ataşat foarte mult de acest club. La Pandurii, deşi sunt probleme, s-a păstrat un spirit frumos”, a spus Iencsi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deși Pandurii se află la 2 puncte de retrogradare, președintele USMO, Marin Condescu, crede în continuare în promovare!

S-a ajuns la acesată despărțire din cauza rezultatelor, dar problema la ultimul meci de acasă nu a fost înfrângerea, ci comportamentul echipei, care nu avea chef de fotbal. Iencsi a moştenit un lot, dar jumătate din jucători i-a adus el, a avut libertatea necesară. A fost o despărţire corectă, fără supărare, omul n-a cerut nimic în plus decât plata la zi. Nu există alt obiectiv decât promovarea, suntem la 6 puncte de baraj. Dacă Iencsi crede că e normal doar să vrem salvarea de la retrogradare, trebuia să-şi dea demisia de când a semnat cu noi”, a declarat Condescu.

Până la numirea unui nou antrenor, Marcel Ploaie şi Dorian Gugu se vor ocupa de pregătirea echipei. Azi, CS Pandurii va juca, în Valea Domanului, cu CSM Școlar Reșița, în turul 4 al Cupei României.

Politica