vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi gorjeni, implicați într-o crimă la Pitești

Un bărbat din județul Gorj a fost arestat, la Pitești. El este acuzat de crimă, acesta bătându-și colegul de muncă, tot din Gorj, bărbatul decedând ulterior.

Conform sursata.ro, doi colegi de muncă din Gorj lucrau la o companie producătoare de cabluri în Bascov, Argeș. Aceștia s-au cazat la un hotel din Pitești și au consumat mult alcool, începând să se certe.

Bărbații au început să se certe pe holul hotelului și au continuat în camera victimei, unde s-au bătut. Ciudat este că au fost martori care au auzit scandalul, însă aceștia au crezut că totul este legat de atmosfera de la meci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform informațiilor de până acum, discuțiile ar fi pornit de la banii pe care cei doi i-ar fi dat pe alimente și alcool, însă s-a ajuns la bătaie. Unul dintre bărbați și-a ucis colegul, spunându-le, ulterior polițiștilor, că nu și-a dorit să se ajungă la asta. Conform mărturiei sale, acesta l-ar fi lovit cu picioarele pe colegul său și i-a dat și un pumn, iar acesta a căzut și s-a lovit cu ceafa de marginea patului. Lovitura i-a fost fatală.

Bărbatul care și-a agresat colegul a fost reținut și riscă mulți ani de închisoare.

Politica