vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Wolfgang Meier este noul CEO Pirelli România

Wolfgang Meier este noul CEO al Pirelli România, el înlocuindu-l în funcţie pe Giuliano Menassi, care deja ocupă o nouă funcţie în cadrul grupului italian, la nivel mondial.

Meier a declarat că se simte onorat să continue proiectul fabricii de la Slatina care vizează şi implicare în campanii sociale.

„Am văzut Slatina pentru prima dată în anul 2006 şi este chiar o plăcere să mă întorc astăzi, după atâţia ani, să constat că oraşul s-a schimbat enorm, să lucrez şi să conduc una dintre cele mai mari fabrici din cadrul grupului. Bineînţeles, este o plăcere să continui proiectele sociale pe care Pirelli le-a început aici”, a declarat Wolfgang Meier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a adăugat că grupul italian va duce la îndeplinire planurile de dezvoltare a fabricii de la Slatina.

„Suntem în continuare aici şi ne vom dezvolta aşa cum am făcut-o şi în ultimii zece ani, de când Pirelli este la Slatina. Planuri de mărire a fabricii există, aşa cum au fost prezentate şi la recenta vizită a preşedintelui Grupului, Marco Tronchetti Provera. Este o plăcere să pot fi aici şi să pot pune în aplicare aceste planuri”, a conchis Meier.

Wolfgang Meier are o experienţă de 22 de ani în cadrul Grupului Pirelli, ocupând funcţii de conducere la nivelul multinaţionalei.

Politica