sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prima victorie pentru „Mogo”

Fostul antrenor de la CSU a obţinut primul succes pe banca tehnică a naţionalei U16, în al treilea amical din ultima lună.

Instalat în această vară la cârma naţionalei Under 16, antrenorul Daniel Mogoşanu a repurtat o primă victorie marţi la Buftea, scor 3-1. Au marcat pentru micii „tricolori”: Drăguşin (30), Ahmed Bani (47) şi Crivac (52).

„A fost un meci reuşit în care am reuşit pe lângă golurile marcate să ne creăm şi alte ocazii de gol. Sunt mulţumit de modul cum ne-am prezentat şi de faptul că am reuşit să învingem o altă reprezentantă a fotbalului britanic. Faţă amicalele cu Anglia şi Turcia am fost mult mai atenţi, mai concentraţi şi am realizat un joc mult mai bun. Sper ca şi joi să obţinem un nou succes, pentru că rolul nostru este de a forma o echipă bună pentru startul campaniei pentru Europene de anul viitor”, a declarat selecţionerul Daniel Mogoşanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul cu Irlanda a fost al treilea pentru România U16 în ultima lună, precedentele fiind pierdute în deplasare ,1-2 cu Anglia şi 0-3 cu Turcia. Pentru cele două jocuri de la CSU, fusese convocat mijlocaşul Ştefan Baiaram. În aceste zile, pentru dubla cu Irlanda a fost chemat, din Bănie, Mihai Stan de la Dinamyk, dar acesta nu a fost introdus deloc în primul joc. Alţi trei jucători olteni – este de vorba de Popa, Mocioacă şi Pănoiu de la SCM Râmnicu Vâlcea – au fost introduşi de pe parcursul meciului. Formula de start a României în meciul cu Irlanda a fost: Sava (53 Popa) – Androne (24 Mocioacă), Dicu, Drăgușin, Florică (77 Ştefanovici) – Crivac, Grameni (77 Pănoiu)- Sima (53 Corbeanu), Bani (77 Florescu), Pitu (67 Borcea) – Munteanu (67 Țenea).

În această dimineaţă, de la ora 11, tot la Buftea, va avea loc meciul revanșă dintre cele două selecționate. De la reunirea lotului, care a avut loc sâmbătă, Mogoşanu are la dispoziţie pe următorii jucători: Răzvan Sava (LPS Banatul), Robert Popa (SCM Rm. Vâlcea)-portari; Cătălin Androne (Dinamo), Radu Drăgușin (Regal Sport), Simone Dumitrașcu (ASD Ducato Calcio), Andrei Dicu (FCSB), Vlad Mocioacă (SCM Râmnicu Vâlcea), Luca Florică (Regal Sport)-fundaşi; Cătălin Grameni (Academia “Gheorghe Hagi”), Alexandru Crivac (FC Dănuț Coman), Ioan Borcea (Dinamo), Ștefan Pănoiu (SCM Râmnicu Vâlcea), Alexandru Sima (FC Dănuț Coman), Alexi Pitu (Academia „Gheorghe Hagi”), Andrei Florescu (Dinamo), Ahmed Bani (Dinamo), Louis Munteanu (Academia „Gheorghe Hagi”), Andrei Țenea (Dinamo)-mijlocaşi; Ștefan Ştefanovici (Juniorul Vaslui), Botond Szoni (Csikszereda Miercurea Ciuc), Mihai Stan (Dinamyk Craiova)-atacanţi.

Actuala reprezentativă U16 a României va debuta în preliminariile Campionatului European U17, în toamna anului 2018.

Politica