vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicepreşedinte PSD: „De departe, Tudose este mai bun ca Grindeanu şi a demonstrat”

Vicepreşedintele PSD, senatorul Paul Stănescu, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei , că premierul Mihai Tudose i-a făcut o impresie bună şi este o „surpriză foarte plăcută”, mai ales că el a fost unul dintre cei doi social-democraţi care s-au abţinut la votul pentru desemnarea prim-ministrului, din Comitetul Executiv.

 

Paul Stănescu a declarat că Mihai Tudose este mai bun ca Sorin Grindeanu, demonstrând acest lucru, perioada care s-a scurs de la preluarea funcţiei de premier al României.

„De departe, Tudose este mai bun ca Grindeanu şi a demonstrat. Chiar este o surpriză foarte plăcută pentru mine, mai ales că eu m-am abţinut la votul pentru desemnarea sa. Este un tip pragmatic, un tip cu viziune şi chiar îmi place”, a afirmat Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sfârşitul lunii iunie, Mihai Tudose, pe atunci ministrul interimar al Economiei, a fost validat pentru funcţia de premier de Comitetul Executiv Naţional al PSD. Discuțiile din timpul ședinței au fost destul de aprinse, iar în timpul votului pentru acesta au existat și patru abțineri.

Cei patru lideri PSD care s-au abținut în cazul votului pentru nominalizarea lui Mihai Tudose pentru funcția de premier sunt Niculae Bădălău, președinte executiv al PSD, Paul Stănescu, lider PSD Olt, Marian Minea, liderul PSD Giurgiu, dar și Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD.

Politica