vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stadion de peste 190.000 de euro la Filiași

Echipa de fotbal CSO Filiași se va antrena și va organiza meciuri chiar în orașul Filiași, după ce autoritățile locale par a fi tot mai sigure de faptul că vor construi un teren de sport corespunzător. Proiectul se află în faza de a fi scos la licitație, valoarea investiției fiind de aproximativ 880.000 de lei. 

 

După ce au reuşit să promoveze și să se mențină în Liga a III-a, jucătorilor CSO Filiași li s-au promis condiții optime de instruire. Vestea bună este că aceștia vor avea un teren sportiv corespunzător pentru antrenamente și pentru găzduirea meciurilor ce vor urma. Potrivit primarului urbei, Costeluș Ilie Gheorghe, proiectul care vizează reamenajarea unui stadion în localitate este prioritar, întreaga investiție fiind susținută cu bani din bugetul local.

„Proiectul este aproape gata. Urmează să scoatem la licitație. Este vorba despre aproximativ 880.000 de lei, bani ce vor fi alocați din bugetul local. Este un obiectiv major al orașului și o provocare pentru echipa din Primăria Filiași. Sperăm ca în maxim două sau trei săptămâni să scoatem lucrarea la licitație și să trecem la treabă”, a precizat edilul orașului Filiași. Dacă pentru realizarea acestui obiectiv mai vechi au fost găsiți bani în vistieria proprie, locuitorii orașului Filiași trag nădejde că autoritățile au în vizor și problemele ce țin de infrastructura rutieră sau izolarea termică a blocurilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica