vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spațiile de la stadionul din Târgu Jiu, licitate internațional?

Spațiile de la noul Complex Sportiv Municipal din Târgu Jiu ar trebui scoase la licitație chiar la nivel internațional. Cel puțin asta consideră primarul municipiului, Marcel Romanescu. Conform radiotargujiu.ro, pentru pentru că spațiul public s-a umplut de diverse zvonuri care arată interesul mai multor investitori pentru spațiile ce vor fi închiriate, Romanescu anunță că și-ar dori o participare cât mai mare atunci când vor fi puse la dispoziție spațiile de lângă noul stadion.

Din punctul meu de vedere, spațiile respective ar trebui administrate de o societate care a făcut acest lucru în anii trecuți și mi-as dori chiar o licitație internațională pentru aceste spatii – ca să nu existe niciun fel de discuții – la care să se prezinte cât mai multe societăți, cu experiență similară, în domeniu, iar cel care va câștiga, ulterior, să poată să le administreze pentru a putea obține și un profit”, a spus Marcel Romanescu, pentru sursa citată.

Zece spații pretabile pentru dezvoltarea a diverse activități de comerț se vor contura în cadrul Stadionului Municipal din Târgu Jiu, după finalizarea lucrărilor de modernizare. În incinta stadionului va funcționa și un hotel, de 4 stele, Va mai funcționa și un hotel, de 4 stele, ce va avea restaurant propriu. 22 de milioane de euro s-au investit în stadionul de la Târgu Jiu. Acesta va fi inaugurat în două luni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica