marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: Un șofer a lovit o femeie și a fugit de la locul accidentului

Dosar penal pentru fugă de la locul accidentului și vătămare corporală din culpă. Cu asta s-a ales un tânăr în vârstă de 19 ani din Severin.

La data de 18.09.2017, ora 16:18, Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire faptul că, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Mihai Eminescu a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă omenească. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 40 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, în timp ce era angajată în traversarea bulevardului Tudor Vladimirescu, pe trecerea pentru pietoni, a fost acroșată de un conducător auto, care a părăsit locul faptei.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului ce a fost transportat la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La scurt timp, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin, au identificat conducătorul auto, respectiv un tânăr în vârstă de 19 ani, din Drobeta Turnu-Severin, pe numele căruia poliţiştii au întocmit dosar penal.

Polițiștii sunt convinși că elevii au memorat sfaturile lor

Prima săptămână de școală a fost marcată de emoții și entuziasm la reîntâlnirea cu profesorii și colegii. Odată cu debutul activităților didactice, polițiștii au fost și ei prezenți în școli, cu recomandări pentru siguranța personală a elevilor.

Acum, copiii care s-au întâlnit cu oamenii legii, știu că este util să adopte un comportament civilizat, fără să se lase influenţați de cei din jur şi fără să fie agresivi în atitudine sau limbaj, că atunci când se întorc de la școală este bine să meargă direct acasă și să respecte regulile de circulație, că este important să solicite ajutorul părinţilor şi profesorilor dacă ceilalţi copii îi șicanează, izolează, umilesc sau jignesc și că este indicat să evite să aibă asupra lor obiecte valoroase.

Politica