vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„GP” și CSU, lideri în etapele preliminare U19 și U17

Juniorii craioveni mai au doar trei etape până vor încheia etapa preliminară a sezonului, care va împărți echipele în Liga Elitelor și Campionatul Național.

În acest moment, în clasamentul juniorilor A Școala de Fotbal Gică Popescu stă pe primul loc, cu 18 puncte, la un singur punct în fața lui CSU Craiova, care se află pe doi. Podiumul este completat de CSJ Știința Craiova, care are doar 10 puncte și nu mai prezintă șanse la Liga Elitelor, iar pe locurile patru, cinci și șase se află CFR Romgaz Craiova (9 p), Dinamyk Craiova (7 p) și CSS Craiova (0 p). Bătălia pentru primul loc se dă astfel între „școlarii” de la GP și juniorii lui CSU Craiova, care se vor întâlni direct în ultima etapă.

În runda precedentă, care a avut loc weekendul trecut, CSU s-a încurcat în fața lui CSJ Știința, remizând cu scorul de 2-2. Pentru trupa lui Mugur Gușatu au marcat Zbona și Nichifor, iar pentru CSJ au băgat-o în poartă Gheorghișor și Șelaru. Școala de Fotbal Gică Popescu a spulberat cu 5-1 CFR Romgaz, prin golurile reușite de Toboș (pen.), Ghițulescu, Butoi, Manda și Zamfir, pentru „găzari” marcând Bonea, iar CSS Craiova – Dinamyk Craiova s-a încheiat cu victoria cu 8-1 a oaspeților, marcatorii fiind Călărașu (CSS), Chiciu (2), Stochechi (2), Tomescu (2), Ghiță, Butoi – Dinamyk.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La juniori B, situația stă mult mai bine pentru CSU Craiova, care este lider în ierarhie cu 19 puncte, la o distanță de șase puncte de a doua clasată, Școala de Fotbal Gică Popescu (13 p), și are cele mai multe șanse să ocupe locul pentru Liga Elitelor. La această categorie, CSS Craiova se află pe locul trei cu 8 puncte, iar Dinamyk (10 p), CSJ Știința (7 p) și CFR Romgaz (3 p) ocupă pozițiile patru, cinci și șase. Etapa trecută CSU a bătut la pas CSJ Știința cu scorul de 4-0 (Manea, Nițu, Sârbu, Simon), Șc. de Fotbal Gică Popescu a umilit CFR Romgaz câștigând cu 7-0 (Preda 2, Mehedințeanu 2, Marius Ciobanu, Ispas, Ruican), iar Dinamyk Craiova a învins în deplasare la CSS Craiova cu 4-2, golurile echipei victorioase fiind marcate de Viespe (3) și Toma, în timp ce, pentru CSS, Pascu a realizat o dublă. Următoare rundă pentru juniorii A și B ai cluburilor craiovene va avea loc în acest weekend.

JUNIORI A

REZULTATE ETAPA A VII-A

CSU Craiova – CSJ Știința Craiova 2-2

Școala de Fotbal „GP” Craiova – CFR Romgaz Craiova 5-1

CSS Craiova – Dinamyk Craiova 1-8

PROGRAM ETAPA A VIII-A

Sâmbătă, 23 septembrie

Dinamyk Craiova – CSU Craiova ora 10.00

CFR Romgaz – CSS Craiova ora 12.00

CSJ Știința Craiova – Școala de Fotbal „GP” Craiova ora 14.00

JUNIORI B

REZULTATE ETAPA A VII-A

CSU Craiova – CSJ Știința Craiova 4-0

Școala de Fotbal „GP” Craiova – CFR Romgaz Craiova 7-0

CSS Craiova – Dinamyk Craiova 2-4

PROGRAM ETAPA A VIII-A

Sâmbătă, 23 septembrie

Dinamyk Craiova – CSU Craiova ora 12.00

CFR Romgaz – CSS Craiova ora 14.00

CSJ Știința Craiova – Școala de Fotbal „GP” Craiova ora 16.00

Politica