joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Șofer beat, la spital după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară parcată

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu, a ajuns la spital cu mai multe leziuni după ce a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care era parcată pe drum. La controlul cu etilotestul, rezultatul a fost de nu mai puțin de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totul s-a petrecut marți, când polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați despre faptul că, pe Calea București din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.
„Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe Calea București, din direcția Târgu Jiu către Drăgoieni, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce era parcată pe banda unu a direcției de mers. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal spentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alt băut, alt accident

Tot marți, polițiști din Novaci s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr, de 20 de ani, din Orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665C Crasna, din cauza neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un stâlp de la rețeaua electrică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 1,19 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta nu a suferit leziuni, dar a fost condus la Spitalul Orașului Novaci pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Politica