miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minori de 5 și 12 ani, răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Doi minori, cu vârste de 5 și 12 ani, au fost răniți și au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat. Șoferul, un bărbat, de 38 de ani, din Târgu Jiu, a încercat să evite un câine aflat pe carosabil, însă a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea stângă a sensului de mers.

La data de 16 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe DJ 661 Săcelu, a avut loc un eveniment rutier cu victime.

La fata locului s-a deplasat iniţial o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Novaci şi ulterior o echipă operativă din cadrul Politiei Orașului Novaci care a constatat că un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția municipiului Târgu Jiu către Crasna, a efectuat o manevră de ocolire a unui câine, ce se afla pe stradă, dar a pierdut controlul direcţiei de deplasare, autovehiculul părăsind carosabilul și răsturnându-se în partea stângă a sensului de mers.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier doi minori, de 5 şi 12 ani, care se aflau pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit leziuni şi au transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Târgu Jiu pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând a-i fi recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica