sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Judo/ Verificare utilă la Sibiu

Opt judoka de la CSM Drobeta Turnu Severin au urcat pe podiumul de premiere la Turneul Internațional „Cupa Temerarul”, de la Sibiu.

Rezervată cadeților (U18) și juniorilor (U21), competiția de la malul Cibinului a adunat la start 170 de judoka, majoritatea din România, dar n-au lipsit nici cluburi din Serbia, Bulgaria, Slovacia și Republica Moldova. Printre participanți s-au regăsit și sportivi de la CSM Drobeta Turnu Severin, care au avut prestații foarte bune. Astfel, Iasmina Covaciu (U18; – 48 kg) s-a clasat pe primul loc, după ce a învins-o în finală chiar pe colega ei de club Diana Argint. Tot pe locul secund a încheiat concursul și Krisztina Tătar (U21; – 48 kg), în timp ce Ana-Maria Stroe (U18; – 44 kg), Roberta Ioviță (U18; – 52 kg), Andreea Bortoș (U21; – 57 kg), Alexandru Chicin (U18; – 73 kg) și Vlad Topală (U18; – 81 kg) au prins ultima treaptă a podiumului de premiere. Alexandra Nae (U18; – 52 kg) s-a clasat pe 5.

A fost o competiție reușită, cu parteneri de întrecere puternici. O verificare binevenită pentru campionatele naționale care vor avea loc în această toamnă”, a declarat Lena Sterea, antrenor la clubul severinean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica