vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Admiterea la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică organizează în perioada 11.09.2017 – 15.09 .2017 admitere pentru anul universitar 2017/2018 la următoarele specializãri:

  • Automatică și informatică aplicată / Ingineria sistemelor multimedia: 20 de locuri la taxă
  • Electronică aplicată: 10 locuri la taxă.
  • Mecatronică şi Robotică: 10 locuri la taxă

Şef lucrări Marius MARIAN (prodecan al Facultății de Automatică, Calculatoare şi Electronică) este foarte încrezător în condiţiile de studiu şi oportunităţile care îi aşteaptă pe studenţi aici: „Suntem o facultate de inginerie cu tradiție și căutare, absolvenţii își găsesc locuri de muncă destul de repede, uneori chiar din timpul studenţiei. Facultatea noastră a dezvoltatcomponenta de relații internaționale,astfel că prin programul Erasmus+ finanțat de Uniunea Europeană, studenții au posibilitatea să beneficieze de stagii la universităţi partenere din străinătate”.

Alex Istrate (student, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică): „Am ales această facultate pentru gama largă de locuri de muncă disponibile în domeniu;anual oferta de muncă  la nivelul Craiovei este de 500 de programatori, din care se ocupă doar 10%. Ţi se oferă posibilitatea de a participa la internship la diverse firme, ceea ce mai târziu va conta ca ani de experiență”. Alin Stănculescu (student în anul I) a ales facultatea aceasta pentru că este „pasionat de programarea calculatoarelor și de electronică. Am avut ocazia să fac practică cu o echipă numită Proelit în cadrul institutului INCESA. Pe viitorii studenți îi sfătuiesc să învețe mai mult pentru a se angaja în domeniu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oportunităţi de carieră prin Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică: programatori ºi dezvoltatori software, arhitecþi de soluþii IT, proiectare și operare baze de date, asigurarea calitãþii produselor software/hardware, automaticã, controlul proceselor industriale, ingineria reglãrii automate, linii flexibile de fabricaþie, instalarea ºi mentenanþa roboþilor industriali, electronicã de mare putere, operatori infrastructurã telecom, customer support, client service.

 

Toate informaþiile despre admitere la Facultatea de Automaticã, Calculatoare și Electronicã pot fi accesate pe http://www.ucv.ro; facebook.com/ucvro;

youtube.com/user/UniversitateCraiova, dar ºi pe site-ul Facultãþii: http://www.ace.ucv.ro/

 

Politica