miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Admitere la Facultatea de Educație Fizică şi Sport

FEFS îți oferă posibilitatea să devii profesor, antrenor, kinetoterapeut ş.a. Admiterea la cele două specializări Educație fizică şi sportivă (70 de locuri taxă) şi Kinetoterapie şi motricitate specială (60 de locuri taxa), se face în perioda 11-15 septembrie 2017.

Conf. univ. dr. Germina Cosma ne-a vorbit despre oportunităţile pe care le au absolvenţii FEFS: „În general absolvenţii noştri merg în învăţământ. În ceea ce priveşte kinetoterapia avem parteneriate cu mai multe clinici private, dar şi cu spitale de stat, în cadrul cărora studenţii noştri îşi efectuează stagiile de practică. Din ultimele statistici avem 70% grad de angajare, dar nu toţi în domeniu. Sunt foarte mulţi care merg în străinătate, în special cei care termină specializarea de kinetoterapie” .

Bogdan Pitulice (student FEFS) spune că această facultate îi oferă o mulțime de activități sportive, turnee, competiții şi acțiuni de voluntariat şi crede că oricărui student îi sunt benefice aceste activități pentru că doar aşa, spune el, te poți familiariza cu toate aspectele de care te poți lovi ca viitor profesor. „Fiind sportiv de performanță, FEFS a fost o alegere uşoară pentru mine. Aceasta îmi oferă o mulțime de informații benefice mie, profesori pricepuți şi foarte bine instruiți, de la care ai ce învăța. ÎI sfătuiesc pe viitori boboci să aleagă cu încredere FEFS, deoarece este un loc unde ai foarte multe lucruri interesante de învățat şi vor fi multe activităţi care vă vor stârni interesul”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oportunităţi de carieră pentru absolvenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport: sport de performanţă, învăţământ, spitale, centre de recuperare, unităţi cu caracter/departament sportiv.

Toate informaþiile despre admitere la Facultatea de Educație Fizicã și Sport pot fi accesate pe http://www.ucv.ro; facebook.com/ucvro;

youtube.com/user/UniversitateCraiova, dar și pe site-ul Facultãþii: http://cis01.central.ucv.ro/educatie_fizica-kineto/

Politica