vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șase persoane, printre care doi copii și o femeie gravidă în luna a opta, rănite într-un accident la Caracal

Șase persoane, printre care doi copii și o femeie gravidă în luna a opta, au ajuns la spital, duminică seara, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme, la ieșirea din Caracal spre comuna Rotunda, într-o zonă a șantierului centurii ocolitoare a municipiului.

 

Una dintre mașini a intrat pe o porțiune de drum cu acces interzis și a intrat în coliziune cu cealaltă, potrivit martorilor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane, printre care și doi minori și o femei gravidă în luna a opta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Toate cele șase victime, cu diverse traumatisme, au fost transportate la CPU Caracal”, a declarat Băsășteanu.

În una dintre mașini se aflau un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Craiova, cu dureri toracice, soția sa, în vârstă de 25 de ani, tot din Craiova, gravidă în luna a opta, cu dureri abdominale și fetița acestora, în vârstă de 5 ani, cu sângerare nazală.

Mașina condusă de bărbat a intrat pe o porțiune de drum pe care accesul era interzis și a intrat în impact cu un alt autoturism.

În autoturismul lovit se aflau o femeie în vârstă de 37 de ani, din Slatina, cu traumatism lombar, copilul acesteia, în vârstă de 7 ani, cu dureri la membrul inferior drept și mama șoferiței în vârstă de 60 de ani, din Slatina, cu contuzie membrul inferior stâng.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Caracal.

Accidentul rutier s-a produs într-o zonă unde se lucrează la centura Caracalului.

Politica