joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Definitiv. Arest prelungit pentru doi criminali

Angajatul CEO care a ucis un om și l-a aruncat în Jiu, în Malu Mare, și bărbatul care a înjunghiat mortal un tânăr, în cartierul Brazda lui Novac, vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, a decis, joi, definitiv, instanța.

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au admis, luni, 4 septembrie a.c., propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi au prelungit, cu încă 30 de zile, arestarea preventivă a autorului crimei de la Malu Mare. Este vorba despre Claudiu Vasile Stoica, de 38 de ani, din Craiova, consilier juridic la CET II Craiova, care l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit și l-a aruncat în Jiu pe Ion Lucian Dinulescu, de 42 de ani, cu care a fost coleg la Complexul de Energie Termică, din cauza unei datorii. Inculpatul a formulat contestație, iar Curtea de Apel Craiova i-a respins, ieri contestația: „Respinge contestaţia ca nefondată. Obligă contestatorul inculpat la plata cheltuielilor judiciare către stat în sumă de 100 lei. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 130 lei, se va achita din fondurile Ministerului Justiţiei, rămânând în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu de la 07.09.2017”.

Tot ieri, Curtea de Apel Craiova a luat act de retragerea contestației formulate de Florentin Popa, rămânând definitivă hotărârea Tribunalului prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Crima s-a petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3, în cartierul Brazda lui Novac, în fața unor magazine. Mai multe persoane s-au întâlnit și au consumat alcool, iar la un moment dat, între acestea a izbucnit un conflict.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timpul scandalului, Florentin Popa, de 31 ani, din Daneți, l-a lovit cu un cuțit, în zona pieptului, pe Cristian Bîscă, zis Bimby, de 27 ani, din Craiova. Victima a decedat în urma loviturii primite.

Politica