vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Bărbat din Obîrşia, arestat preventiv după ce şi-a omorât în bătaie concubina

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Obîrşia, şi-a ucis cu bestialitate concubina, lovind-o cu pumnii şi picioarele, el fiind reţinut şi apoi arestat pentru 30 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt l-au reţinut pentru 24 de ore, vineri seara, pe Daniel Florin Constantin, în vârstă de 40 de ani, din comuna Obîrşia. 

Potrivit anchetatorilor, în data de 30 august2017, bărbatul i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu obiecte contondente, pumnii şi picioarele peste tot corpul, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne masive secundare, unei rupturi de splină, leziuni ce s-a produs prin lovire cu corp dur contondent”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Olt.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt aprobând propunerea procurorilor.

Politica