vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tentativă pentru Cartea Recordurilor, la Slatina: Cea mai lungă poezie cu cel puţin 50 de autori

Cea mai lungă poezie, care va cuprinde cel puţin 50 de autori, este pregătită de Liga scriitorilor din România, filiala Olt, în colaborare cu Cenaclul Literar „Dumitru Caracostea”, în încercarea de a intra în Cartea Recordurilor.

Potrivit unui comunicat remis de Biblioteca Judeţeană, Liga scriitorilor din România, filiala Olt, în colaborare cu Cenaclul Literar „Dumitru Caracostea” va pregăti lansarea unei antologii cu scriitorii cunoscuţi din ţară. De asemenea, se va concepe cea mai lungă poezie cu cel puţin 50 de autori, în felul acesta intrând în „Cartea recordurilor”.

În acelaşi timp, joi, de la ora 16.30, la Biblioteca Judeţeană Olt, va avea loc o dublă lansare de carte. Autorul volumului de poezii „Rob al focului interior”, Grigore Călin, va aduce publicului cititor cea de-a treia ediţie a cărţii, cu subtitlul „Vânt rostogolit”. Noua ediţie, revizuită şi adăugită, faţă de celelalte ediţii, „Clopot de aramă” şi „Foşnet de aripi”, aduc strălucire prin invocarea Luminii Cereşti. În aceeaşi zi, craioveanul Radu Viorel Ispas îşi va lansa la Slatina volumul de poezii „Simţiri în versuri”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica