miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Circa 70 de mașini, ridicate de RAT SRL într-o săptămână

68 de autovehicule au fost ridicate de către SC RAT SRL, în perioada 21 august – 27 august, conform unui răspuns oficial transmis de către societate, la solicitarea Jurnalul Olteniei, iar suma încasată de pe urma acestei activități este de peste 15.000 de lei.

Suma de bani încasată în urma aplicării tarifelor pentru efectuarea serviciului de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar este de 18.750 de lei”, se arată în răspunsul amintit.

Acțiunea de ridicare, transport și depozitare a mașinilor se desfășoară cu o autoutilitară închiriată de către RAT SRL, până când societatea va încheia procedura de achiziție pentru cele două autoutilitare bugetate. În momentul de față, trei ofertanți s-au înscris la licitație, Eurobody Hydraulics SRL, Iveco Truck Services SRL și EVW Holding SRL, conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice. Data limită de evaluare a ofertelor este 22 septembrie, ora 18:00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a-și recupera mașinile ridicate, șoferii vor plăti un tarif de 300 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova, ori un tarif de 150 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, în situația în care proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea acestor cheltuieli.

Totodată, se percepe un tarif de depozitare în cuantum de 10 lei/zi (inclusiv TVA), începând cu ziua următoare momentului depozitării, nefracţionat pe intervale de ore.

Politica