vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conducere nouă la Gruparea de Jandarmi Craiova

Maiorul Cosmin Mirea este noul comandant al Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova. Acesta a fost împuternicit la comanda unității pentru următoarele șase luni, după ce, de la 1 august, colonelul Ion Dina, comandantul Grupării, s-a pensionat.

Noua conducere a Grupării de Jandarmi Mobilă (GJMb) Craiova a fost prezentată, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul unității.

Cosmin Mirea, noul comandant, a fost ofițer de relații publice aproape 12 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Împuternicit pentru șase luni ca adjunct al comandantului este maiorul Gabriel Păun, în timp ce noul șef al Serviciului de Ordine și Siguranță publică este maiorul Ștefănel Cîrpici.

Totodată, a fost desemnat și un nou ofițer de relații publice. Este vorba despre sublocotenent Cristina Coroian Etegan, absolventă a Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova. Cristina Coroian Etegan a încheiat Școala de Subofițeri Drăgășani – Jandarmi ca șefă de promoție, iar apoi a promovat și examenul de trecere în corpul ofițerilor. Anterior și-a desfășurat activitatea la Jandarmeria Olt.

Suntem o conducere tânără, poate chiar cea mai tânără din Jandarmeria Română, dar nu suntem lipsiți de experiență. Toți trei suntem absolvenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, avem la activ peste 14 ani de activitate în această unitate, cunoaștem personalul unității, cunoaștem problemele unității, misiunile și sperăm să reușim să închegăm mult mai bine colectivul și să oferim cetățenilor niște servicii care să se apropie cât mai mult de așteptările acestora”, a declarat maior Cosmin Mirea, comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Mr. Gabriel Păun a făcut o prezentare a misiunilor desfășurate de cadrele unității, pentru cele șapte județe din raza de competență teritorială, precizând că jandarmii au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale și au constatat 14 infracțiuni.

Totodată, mr. Ștefănel Cîrpici a anunțat că jandarmii Grupării vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică atât la competițiile sportive, cât și la manifestările cultural-artistice care vor avea loc în acest sfârșit de săptămână.

Politica