joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut pentru tentativă de distrugere. A vrut să provoace un incendiu, dar s-a răzgândit

Un bărbat de 58 de ani din orașul Târgu Cărbunești a fost reținut pentru 24 de ore după ce a vrut să provoace un incendiu la un apartament. Acesta, însă, nu a dus fapta până la capăt, ci s-a speriat și a fugit.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, marți, prin apelul 112, de un bărbat, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au încercat să-i incendieze uşa apartamentului.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că la etajul trei al unui bloc, de pe strada Agriculturii, a fost găsit un recipient, din plastic cu produs petrolier brut neprelucrat (ţiţei), lichid care era aruncat atât pe uşa unui apartament, cât şi pe pereţii etajului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, s-a deplasat la faţa locului, fiind efectuată cercetarea locului faptei, din primele verificări reieșind faptul că, prin acţiunea de aruncare cu produs petrolier, nu a fost provocat nici un incendiu.

Ulterior, un bărbat, de 58 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti a sunat la apelul de urgență 112 și a precizat că el este autorul faptei şi a avut intenţia de a produce un incendiu după care s-a speriat şi a fugit. Acesta a fost identificat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de distrugere.

Împotriva bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Politica