vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi tineri au ajuns la spital după ce bicicleta pe care se aflau a fost acroșată

Un accident cu victime a fost loc, duminică, pe raza comunei Brănești. Un participat la trafic a anunțat evenimentul rutier prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni.

Din cercetările efectuate de oamenii legii, s-a stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza comunei Brăneşti, din cauza vizibilității reduse, a acroşat o bicicletă ce se deplasa în aceeaşi direcţie. Pe bicicletă nu se afla o singură persoană, ci două. Este vorba despre doi tineri de 18 și 27 de ani, din comuna Brăneşti.

De asemenea, s-a constatat faptul că bicicleta nu era dotată cu sistem de iluminare pe timp de noapte, iar tinerii nu purtau îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante. În urma impactului, cei doi tineri au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto şi conducătorul bicicletei au fost testați cu etilotestul, pentru biciclist rezultând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica