vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Maşină de pompe funebre, ridicată de pe trecerea de pietoni

Oamenii legii şi RAT SRL continuă activitatea începută luni, 21 august, cea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public al municipiului.

De data aceasta, pradă le-a căzut, marţi dimineaţa, într-unul dintre cartierele craiovene, chiar o maşină de pompe funebre. Aceasta era parcată, conform reprezentanţilor autorităţii locale, chiar pe trecerea de pietoni.

Reamintim că, pentru a-și recupera mașinile, șoferii vor plăti un tarif de 300 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova, ori un tarif de 150 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, în situația în care proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea acestor cheltuieli.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, se percepe un tarif de depozitare în cuantum de 10 lei/zi (inclusiv TVA), începând cu ziua următoare momentului depozitării, nefracţionat pe intervale de ore.

Politica