joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copii defavorizați sau cu dizabilități, duși la mare de DJST Vâlcea

 

În perioada 22.08.2017-27.08.2017, un grup de 48 de copii, vor merge să simtă briza marii şi să se bucure de soare în Centrul de Tineret 2 Mai, aflat în administrarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Şi pentru că tabloul să fie complet, DJST Vâlcea s-a gândit şi la copiii cu dizabilităţi, deoarece şi aceştia vor merge în aceeaşi locaţie, dar cei 100 de beneficiari vor avea acest privilegiu din data de 30-08.2017, până în dată de 4.09.2017.

Aceştia provin de pe rază judeţului Vâlcea, din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Băbeni şi Asociaţia de Terapie în ADHD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Deseori când ne aflăm într-o situaţie dificilă ne dorim să o depăşim cât mai curând posibil. Pentru asta facem tot ce ne stă în putinţă, pentru ca disconfortul creat de momentul acela să fie înlăturat.

Ce faci însă atunci când te afli permanent într-o situaţie dificilă şi nu ai cale de ieşire? Greu de imaginat, dar şi mai greu de gestionat, astfel că pentru a rezolva temporar situaţiile în care se află familiile cu probleme sociale, dar mai ales pentru a oferi puţină bucurie copiilor aflaţi în astfel de situaţii, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, se străduiesc să aducă un zâmbet pe faţă copiilor defavorizaţi, oferindu-le un sejur la Marea Neagră”, se arată într-un comunicat de presă emis de DJST Vâlcea.

Proiectele sunt sprijinite financiar și nu numai de căre Ministerul Tineretului şi Sportului, care se implică activ în viaţă copiilor şi tinerilor defavorizaţi.

Politica