joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A băgat doi oameni în spital și a fugit

Grav accident de circulație pe DN 56 A, în Mehedinți, în urma căruia doi oameni au ajuns la spital cu traumatisme și fracturi la cap și membre. Vinovat de producerea acestuia este un șofer care conducea o mașină înmatricultă în județul Dolj, care a fugit de la locul accidentului imediat după impact. Primele verficări ale polițiștilor arată că șoferul are permisul suspendat, acesta fiind motivul pentru care a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a produs pe DN 56 A, pe Dealul Stârmina. Șoferul vinovat a intrat într-o depășire fără să se asigure și nu a mai avut timp să evite impactul cu autoplatforma care circula regulamentar din sens opus. După impact, șoferul vinovat, dar și pasagerul din dreapta lui au coborât din mașină și au fugit pe câmp.

„Conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Dolj, în timp ce circula pe DN 56 A, la coborârea Dealului Stârmina spre localitatea Rogova s-a angajat în efectuarea depășirii neregulamentare a unui alt autoturism în zona de acțiune a indicatorului Depășirea Interzisă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, ce circula regulamentar din sensul opus”, a declarat comisar șef Viorel Stăncioiu, de la Biroul Poliției Rutiere Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului, două persoane, cetățeni bulgari, aflate în autoplatformă au rămas încarcerate. După ce au fost scoase dintre fiarele contorsionate au fost preluate de ambulanță și transportate la Spitalul Județean.

„S-a intervenit cu două autospeciale, una de acordare a primului ajutor și un modul de descarcerare. În urma accidentului a rezultat trei victime, două dintre ele conștiente și cu multiple traumatisme și au fost transportate la Serviciul de Ambulanță Județean, și una din ele care nu necesită spitalizare și a primit îngrijiri la fața locului”, a declarat plt. maj. Andrei Șerban, șef tură de serviciu ISU Mehedinți.

Până la închiderea ediției, individul care a produs accidentul nu a fost găsit de polițiști. Oamenii legii au informații că are permisul suspendat pentru că nu este pentru prima dată când încalcă regulile de circulație. Acum el va fi acuzat de vătămare curporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Știrile RTS

Politica